spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниМакедонски Брод: Јавен повик за формирање и конституирање Локално собрание за млади

Македонски Брод: Јавен повик за формирање и конституирање Локално собрание за млади

Јавниот повик се распишува од иницијативен одбор во Општина Македонски Брод, кои ќе бидат дел од основање Локален младински совет во Општина Македонски Брод.

Локалното собрание за млади ќе го сочинуваат членови и ќе се избира делегат и заменик-делегат.

Членови на локалното собрание за млади можат да бидат млади номинирани од младински организации или друг тип младински структури од Општина Македонски Брод.

Комплетното известување можете да го погледнете ТУКА.

 

 

 

 

Извор: Општина Македонски Брод 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...