spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГрад Скопје: Терестрична дезинсекција против возрасни форми на комарци

Град Скопје: Терестрична дезинсекција против возрасни форми на комарци

Градот Скопје ги известува граѓаните дека од 23 до 26.05.2023 година (од вторник до петок) во период од 22.00 до 03.00 часот, наредниот ден, ќе врши терестрична дезинсекција на подрачјето на градот Скопје против возрасни форми на комарци.
Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, ќе се прска првиот нареден ден, кога ќе бидат поволни временските услови, во истите термини.
Се известуваат пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Прочитајте