spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКичево: Поинаков викенд

Кичево: Поинаков викенд

Општина Кичево во соработка со компанијата „MAN and MOUNTAIN“ организира активност за чистење на градот.

Под мотото „ГЕНЕРАЛКА“ со иницијатива на вработените во општината се презеде иницијатива да го исчистат целиот отпад на терен и на некој начин да ја рашират пораката да се сензибилизираат сите граѓани да не го фрлаат своето ѓубре на местата кај што не треба, се со цел за да имаме почист град.

Прочитајте