spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниИлинден: „ИЛИНДЕН КУП 2023“

Илинден: „ИЛИНДЕН КУП 2023“

Во општина Илинден од 15 до 17 септември 2023 година ќе се одржи меѓународен фудбалски турнир ,,ИЛИНДЕН КУП 2023”, кој е во организација на  Фудбалската школа „Гроздановски“, а под покровителство на Општина Илинден.

На овој меѓународен фудбалски турнир ќе учествуваат околу 120 познати европски, балкански и македонски клубоди со деца од 8 до 12 години, а натпреварите ќе се одржуваат на спортските терени во Марино и Кадино. Општина Илинден ги поканува сите љубители на спортот да присуствуваат на оваа меѓународна фудбалска манифестација која се одржува за прв пат во нашата Општина.

 

 

 

 

Извор: Општина Илинден 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...