spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниШтип: Целосна реконструкција на 4 улици во централното градско подрачје

Штип: Целосна реконструкција на 4 улици во централното градско подрачје

Овој проект ги опфаќа улиците Карл Маркс, Добре Радосављев, Пиринска и 19та Бригада, кои претставуваат лоша слика за жителите на нашата општина.

После 50 години ќе биде променета водоводната линија и ќе биде поставен асфалт, со цел сите граѓани да добијат современа и урбана инфраструктура!

 

Прочитајте