spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингПромотивна понуда за кеш кредит од Иуте Кредит!

Промотивна понуда за кеш кредит од Иуте Кредит!


Остварете ги сите новогодишни желби со Myiute. Вашите финансии ви се достапни на дланка!

Искористете најдобра понуда досега за кеш кредит од Иуте Кредит до 31.12.2023 година.
Аплицирајте за потребниот кредит во секое време преку апликацијата Myiute и добијте го посакуваниот паричен износ сега, со најниска рата на пазарот. Брзо, најповолно, безбедно и сигурно.
ℹ️  Репрезентативна пресметка: За износ на кредит од 30.000 ден. и рок на враќање од 12 месеци, месечната рата изнесува само 2.926 ден.

Иуте Кредит е единствено финансиско друштво кое има своја мобилна апликација преку која корисникот на кредит може да најпрво да го потпише дигитално договорот, да дознае и да  активира расположлив паричен лимит, да го следи статусот на кредитот во секое време и да добива персонализирани понуди кај трговските партнери кај кои Iute овозможува купување на рати.

Myiute е современа мобилна апликација која го прави аплицирањето за кредит брзо и едноставно, од секое место и време од денот. Сѐ што треба да направите е да ја симнете мобилната апликација од Google Play или App Store, или пак да се најавите на постоечката, да го изберете потребниот износ на кредит и рок на враќање согласно вашите потреби и да ја поднесете апликацијата. По одобрување на кредиот, паричните средства веднаш стануваат достапни за користење.

 

 

Извор: ИутеКредит Македонија

Прочитајте