Карбинци: Денес нов асфалт доби улица во с.Козјак

UncategorizedКарбинци: Денес нов асфалт доби улица во с.Козјак

Најчитано

Согласно нашата програма за локални улици и патишта реализираме уште еден проект кој што е значаен за жителите на с.Козјак.
Активностите за асфалтирање на улици на територијата на општина Карбинци ќе продолжат и во следниот период!
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе